بازرسی بیمه ای ، به حسابرسی هزینه ای میپردازد ، در واقع ممیزی مالیات، بازرسی در بخش درآمدهای یک شرکت یا بنگاه اقتصادی را مورد بررسی قرار می دهد .حسابرسی مالیاتی، به حسابرسی درآمدی گفته میشود که در نهایت هزینه ها از درآمدهای بنگاه اقتصادی کسر می گردد.

انواع بازرسی بیمه

بازرسی بیمه انواع متفاوتی دارد که در اینجا به شرح آن میپردازیم:

1. بازرسی کارگاه ها: این بازرسی نیروهای مولد و کارگران را مورد بررسی قرار میدهد.
2. بازرسی دفاتر قانونی: این بازرسی در واقع نوعی حسابرسی بیمه ای از دفاتر قانونی می باشد.
در این حسابرسی ها دراقع با بازرسی دفاتر قانونی، هزینه های مربوط به کار در نظر میگیرند وسایر درآمدها و هزینه های مؤسسه در نظر گرفته نمی شوند.
حسابرسی بیمه ای یا حسابرسی قانونی، به بررسی مدارک یک سال شرکت پرداخته و هرگونه بدهی باقی مانده از عدم پرداخت بیمه را محاسبه و لحاظ میکند .
در این بازرسی بدهی کارفرما در زمینه بیمه تعیین شده و بعد از آن به مدت یک ماه به کارفرما فرصت داده می شود تا بدهی مربوطه را پرداخت نماید. چنانچه کارفرما از پرداخت بدهی بیمه ای خود خودداری کند و یا در پرداخت آن تأخیر کند، بابت هر ماه تأخیر در پرداخت بدهی بیمه خود، به میزان 2% جریمه خواهد شد.

چه مواردی مشمول حسابرسی بیمه ای می باشند

یکی از بزرگترین مشکلاتی که در زمینه حسابرسی وجود دارد، این است که اکثر کارفرمایان دفاتر قانونی نداشته وبه اشتباه تصور می کنند که نبود این دفاتر قانونی به نفع آنان است موجب میشود که در زمان حسابرسی بیمه ای، مبالغ کمتری را به عنوان حق بیمه خواهند پرداخت . در صورتی که حق بیمه پرداختی آنان با استفاده از اطلاعات مالیاتی که از طریق استعلام از سازمان امور مالیاتی بدست می آید، محاسبه و اخذ می گردد. و با داشتن دفاتر قانونی حق بیمه پرداختی آنان کمتر از زمانی خواهد بود که دفاتر قانونی ندارند.

 

مطلب پیشنهادی : حسابرسی بیمه

 

مواردی که شامل حسابرسی بیمه ای میگردند به شرح زیر می باشند:

1. تمامی مبالغی که به منظور حقوق و دستمزد و مزایای قانونی به کارگران و کارمندان تعلق گرفته است .
2. مبالغی پرداختی به پیمانکاران و همچنین مفاصا حسابی که از تأمین اجتماعی گرفته نشده است.
3. هر گونه مبلغی که به افراد حقیقی و حقوقی به عنوان حق الزحمه توسط کارفرما پرداخت شود .
البته باید ذکر کرد که مواردی وجود دارد که جزء استثنائات بوده و طبق قانون حق بیمه به آنها تعلق نمی گیرد.
از موارد قابل توجه این است که شرکت ها و مؤسسات بزرگ برای انجام امور خود نیاز به حسابرسان خبره دارند و با سپردن امور خود به حسابرسان مجرب و پیش حسابرسی آنان، باعث می شوند میزان دقیق مبالغ بیمه مشخص شده و حق بیمه بیشتری از موارد قانونی نپردازند و همچنین از به وجود آمدن جرائم مالیاتی جلوگیری کنند و مبالغ حق بیمه را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند.


مشاوره حقوقی انلاین در هه ی زمینه ها بیمه ,حسابرسی ,بازرسی ,قانونی ,پرداخت ,دفاتر ,حسابرسی بیمه ,دفاتر قانونی ,بازرسی بیمه ,پرداخت بدهی ,بدهی بیمه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش زبان | بزرگترین مرجع وبلاگ نویسان | هنرستانی عایق های حفاظتی فروش انواع نژاد سگ و گربه millanDi shop خریدار ضایعات کاغذ باطله و کتاب و روزنامه گنج نامه سایت تای تی وی